W A I T I N G .
D'Owner;
my short bio


Syahirah :)Takkan mampu mengubah masa lalu. Tapi boleh usaha untuk baiki masa akan datang.
*PUT YOUR OWN*

bold, underlined, italic
blockquote

click the number;
secret box

1 2 3 4
1. Archive
2. Banner
3. Contact me
4. Ask.fm

Walkie Talkie;
chat box



Friends;
my followers



Credit;
thanks to;

Template by : Yuuki
Basecodes : Yuuki
Image by : Tumblr & Google
Edited by : SYAHIRAH
Cutiii Yeahhh
Monday, 27 May 2013 | 7:56 am | 0 waiting


Hyepp kawan-kawan . Dah lame tak update blog ni . :) Mase exam haritu just sempat update blog kat kertas je . Buat blog sendiri , Hehe sampai hampir kena tangkap dengan cikgu sebab cikgu ingat meniru . 

Nak cite pasal Exam dulu lah . Exam Mid-Year ni okeyy la . Ade yang susah and ade yang senang . Akaun ? --' Entah lah rasanya tak okayy . Hehe Yang lain Not Bad lah sederhana . Tak buat persiapan nak exam betul2 , ni lah Jadinya . Nasiblah still boleh jawab . :) Takpelah ni baru exam di dunia kan , belum exam di akhirat kan . :) 
Gagal exam di dunia boleh ulang semula , Tapi kalau gagal exam akhirat ? 
Now , just Tawakal jelah . Kita dah usaha kan . Redha jelah kalau Akaun gagal . Hehe , Salah sendiri jugak kan . Sape suruh tak fokus masa cikgu ajar . :D Dah taknak cite pasal EXAM lagi , EXAM OVER K !

So , dah bermula cutii DUA MINGGU . Alahh 2 minggu je ? Asal tak sebulan ? Cett nak cuti lame-lame pun buat ape . Nanti bosan pulak . Tapi MATA cuti sebulan . Untunglah~ Korang dah pangkat KOLEJ kan . Nanti bolehlah datang maahad . Hehe . LOL  :D Terpikir jugak dua minggu ni nak buat apa ye ? Homework belambak jugak . Sains nasib dah siapkan kat sekolah haritu . Syariah kena stand by untuk pembentangan . Dah la dapat tajuk "Kejadian Manusia" . Hmm terpikir masa tengah bentang nanti . Ishh3 . Haha . Nasib dapat partner dengan Sumayyah Sulaiman , senang kerjaku . :) So target nak siapkan homework sebelum minggu hadapan . InsyaAllah :) Cuti ni Maybe pergi Langkawi . Hmm insyaAllah . Siapa nak coklat ? Lailai bagi tau aku . Hehe Aku ni belikan orang coklat je , Yelah dah diri ni tak suka coklat . Nak buat acane kan . :) Okayylah see u next time . Happy holiday ! kepada kawan-kawan , Jangan lupa siapkan homework and jaga diri k . :) Assalam .