W A I T I N G .
D'Owner;
my short bio


Syahirah :)Takkan mampu mengubah masa lalu. Tapi boleh usaha untuk baiki masa akan datang.
*PUT YOUR OWN*

bold, underlined, italic
blockquote

click the number;
secret box

1 2 3 4
1. Archive
2. Banner
3. Contact me
4. Ask.fm

Walkie Talkie;
chat box



Friends;
my followers



Credit;
thanks to;

Template by : Yuuki
Basecodes : Yuuki
Image by : Tumblr & Google
Edited by : SYAHIRAH
Lonely Angle :D
Sunday, 27 May 2012 | 9:26 am | 0 waiting

Assalamualaikum .

Apa khabar semua ? sihat ? Alhamdulillah , saya still bernafas lagi . :) Emm , sekarang still otw gi JB , fuhh penat . Nak cepat balik ! Rimas dok sini . Hari ni last abang saya ada kat umah . so , lepas ni saya lonely la , duduk ngan parents je . Kawan nak borak-borak , gusti , da takde lahh . -.- *sedih ! Jadinye , saya hanya berkawan baik ngan buku2 yang lagi hensem & cute ni je lah . huh . Esok abang da pergi . Selamat tinggal . jangan nangis . haha !~

Lambat pulak nak pergi holiday ni , nak buang stress jauh2 . kalau boleh biar sampai Greenland . haha . Masal lagi!~ Nak lapangkan kepala ni . Nak nikmati udara segar , pemandangan indah yg Allah ciptakan . :) Alhamdulillah jugak . hw semakin berkurangan . Math , Arab , Bi da siap . yang lain tinggal sikit je lagi . kalau boleh nak siapkan minggu ni jugak . so , minggu depan boleh bace buku shja . InsyaAllah . :)

Kepada rakan2 yang lain , cepat siapkan homework tu . Jangan bertangguh , nanti padah pada diri sendiri . Jangan buang masa dengan perkara yang sia-sia . membazir & rugi saja . Nasihat buat diri saya juga . :D Emm , okelahh . tengah hujan ni , sedap beradu . Akhir kalam , Setiap yang berlaku pasti ada sebab . Jadi redha dengan takdir yang telah Allah tentukan utk kita . :)